Kemping

Nyári táborok a Szafi Kempingben - 2016

Kemping bemutatása

A Szabolcsi Fiatalok a Vidékért Egyesület életében hangsúlyos szerepe van a LEADER forrásoknak, melynek keretén belül az EGY JOBB ÉLETÉRT LEADER HACS-által meghírdetett program keretében a nyírségi vidéki élet javítása, vonzó térségi környezet kialakítása keretében 2014. évben építettük meg a szociális blokk épületét.  A beruházással lehetővé vált Nyírgyulaj településen egy új típusú szolgáltatás elindítása: Kemping üzemeltetése.
Az üzemeltetéshez szükséges Szociális Blokk rendelkezik női, férfi és akadálymentesített vizes helyiségekkel, melynek eredményeképpen 250 főt tud vendégül látni szálló vendégként az Egyesület.


A fejlesztés eredményeként a településen elsők között tud az egyesület szálláshelyet kínálni, melynek környezetét egy folyamatosan fejlődő közösségi tér adja, ahol nagyarányú fásítás, füvesítés történik jelenleg is a szolgáltatás színvonalának magas szinten történő biztosítása érdekében.
A kempingben elsősorban hátrányos helyzetű gyerekeknek és fiataloknak kívánunk táboroztatást nyújtani
Reményeink szerint lesz lehetőség újabb LEADER források kiírására és pályázására, mivel az eddigi LEADER fejlesztéseknek köszönhetően 3-6 hónap időtartamban foglalkoztatást tudtunk megvalósítani 6 fő bevonásával.